Tandtekniker i Aalborg

Vores tænder er noget af det første, folk ser, og er dermed med til at sende et vigtigt signal om hvem vi er. Mistede, misfarvede eller på anden måde beskadigede tænder kan være et alvorligt knæk i selvtilliden, og endda være skyld i at folk vælger at smile med lukket mund, eller ikke at smile overhovedet. Det er der dog ingen grund til at lide under længe i vores tid – dygtige tandteknikere er nemlig i stand til at fremstille naturtro tandproteser, der kan give dig både udseende og praktiske evner tilbage. Søger du en tandtekniker i Aalborg eller omegn, kan vi hos Tandlægerne Nørregade 19 være behjælpelige.

 

Hvad laver en tandtekniker?

 

En tandtekniker er en person, der behandler tandlægepatienter, der af den ene eller den anden grund har behov for tandproteser. At være tandtekniker er et job, der kræver præcision, praktisk håndelag og ikke mindst en veludviklet æstetisk sans. Tandteknikeren er med hele vejen i processen, når der skal fremstilles hel- og delproteser, lige fra det indledende aftryk af patientens mund til protesen skal indsættes og tilpasses.

 

Udviklingen inden for tandprotetik

 

I gamle dage havde man udelukkende fokus på tyggefunktion, når man fremstillede proteser, men i dag er der også et krav om æstetiske løsninger, der fremstår naturlige i munden. Der er ingen, der har lyst til at have proteser, der skriger til omverdenen, de skal i stedet være diskrete, naturtro og falde godt ind med det resterende tandsæt.

 

Har du behov for proteser?

 

Hvis du har mistet én eller flere tænder er en protesebehandling den rette løsning. Proteserne fungerer som erstatning for dine egne tænder, og kan benyttes selvom du kun har ganske få tænder tilbage. Har du stadig nogle af dine egne tænder tilbage, anbefaler vi hos Tandlægerne Nørregade 19 at du får fremstillet en delprotese, men står ingen af dine egne tænder til at redde, bør du i stedet overveje en helprotese. En delprotese fastgøres i munden ved hjælp af bøjler og fremstilles af materiale som fx akryl. En helprotese fremstilles således, at den “suger” sig fast i ganen, og sidder fast der, så det føles som et naturligt og fuldt funktionsdygtigt tandsæt.

 

Kompetente tandteknikere i Aalborg

 

Er du på udkig efter en tandtekniker i Aalborg, der kan fremstille flotte, funktionsdygtige proteser? Hos Tandlægerne Nørregade 19 i Aalborg arbejder vi tæt sammen med mange dygtige tandteknikere, der har specialiseret sig i fremstillingen af naturlige proteser. Når vi vurderer, at der er behov for det, vil vi henvise til en af vores tandtekniker-kollegaer, som vi selvfølgelig har fuld tiltro til. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, så du kan få en professionel og behagelig behandling, både i og uden for klinikken.

 

Vil du høre mere om udbuddet af tandteknikere i Aalborg, er du velkommen til at kontakte Tandlægerne Nørregade 19 på telefon 98 12 19 72 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi guider dig altid gerne til, hvad der bedst kan betale sig for dig og dine tænder, og vi ser frem til at høre fra dig.