Naturlig tandblegning i Aalborg

Søger du en klinik, som tilbyder tandblegning i Aalborg? Så er du velkommen hos Tandlægerne Nørregade 19. Her bliver du mødt af et erfarent personale, som står klar til at yde råd og vejledning, der sikrer en kosmetisk hjemmeblegning med gode resultater.

 

Skånsom og professionel tandblegning i Aalborg

 

Tænder bliver misfarvede af farvestoffer fra mad, tobak og drikkevarer som rødvin, kaffe og te, og derfor vælger mange at få en kosmetisk tandbehandling. Der er dog god grund til at være lidt kritisk med tilbuddene, hvis du selv hører til blandt dem, der er utilfredse med farven på dine tænder. For der findes et utal af løsninger inden for kosmetisk hjemmeblegning, og det er langt fra dem alle, der er lige gode for dine tænder.

 

Derfor anbefaler vi altid, at du tager en samtale med personalet hos Tandlægerne Nørregade 19, hvis du er på udkig efter muligheder for tandblegning i Aalborg. Vi er i kraft af vores uddannelser som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i stand til at informere dig grundigt, så du er sikret en kosmetisk tandbehandling, der er både effektiv og skånsom for dine tænder.

 

Kosmetisk hjemmeblegning

 

En tandblegning vil altid starte med en konsultation i klinikken i Aalborg, hvor vi tager et aftryk af dine tænder. Aftrykket bruger vi til at specialfremstille et sæt blegeskinner, som passer til dig. Når skinnerne er klar, udleverer vi dem til dig og instruerer dig i samme ombæring i, hvordan du bruger dem.

 

Herefter foregår resten af tandblegningen hjemme hos dig selv. Selve behandlingen består i, at du påfører en smule blegegel på tandskinnerne, som du sætter på plads i munden med et let tryk. Du bestemmer selv, om du vil have blegeskinnerne i om dagen eller om natten. Efter en uges tid eller to vil du kunne se resultater af behandlingen.

 

En hjemmeblegning har flere fordele:

 

  • Det er billigere end klinikblegning
  • Du er selv med til at bestemme resultatet
  • Behandlingen kan gentages flere gange

Er der bivirkninger?

 

Den form for tandblegning, vi tilbyder i klinikken i Aalborg, er ikke farlig for dig eller dine tænder. Nogle vil dog opleve en smule ømhed i tandkødet og isninger i tænderne i starten af behandlingen – det går dog over efter et par dage og er ganske ufarligt. Så længe du lytter til vores anbefalinger, er en kosmetisk hjemmeblegning ganske ufarlig.

 

Du kan altid kontakte Tandlægerne Nørregade 19, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder inden for tandblegning i klinikken i Aalborg.