Kroner i høj kvalitet

En tandkrone er en hætte, som vi sætter ud over en ødelagt tand. Der kan opstå behov for en kronebehandling, hvis en tand er så beskadiget, at den ikke kan repareres med en fyldning – eksempelvis på grund af et stort hul i tanden, brækkede tænder eller syreskadede tænder. En rodbehandlet tand bør som regel kronebehandles, da rodbehandlede tænder har risiko for at knække.

 

Der er flere fordele ved kroner. Blandt andet at de:

 

  • Holder længere end plastfyldninger
  • Styrker dine tænder
  • De kan tilpasses i farve og form, så de matcher dine egne tænder

Behandling med kroner i klinikken i Aalborg

 

Hos Tandlægerne Nørregade 19 i Aalborg tilbyder vi behandling med kroner i trygge og tillidsvækkende rammer. I klinikken vægter vi dialog med vores patienter højt, og du er garanteret et behandlingsforløb med dig og dine behov i fokus, når du får udført en kronebehandling hos os.

 

Alle behandlinger med kroner tager udgangspunkt i en samtale, hvor vi i fællesskab lægger en plan for behandlingsforløbet. Hvis vi vurderer, at restaurering med tandkroner er den rette løsning, vil vi under lokalbedøvelse tilslibe den ødelagte tand for at skabe et fundament til kronen.

 

Efterfølgende tager vi et aftryk af dine tænder for at kunne fremstille en tandkrone, der så vidt muligt ligner dine egne tænder. På klinikken i Aalborg samarbejder vi med et dygtigt dentallaboratorium, der har god erfaring med at fremstille funktionelle kroner, som ligner dine egne tænder til forveksling.

 

Når tandteknikeren har fremstillet en tandkrone, besøger du klinikken igen. Under besøget påsætter og tilpasser vi kronen for til sidst at cementere den, så den passer til dig.

Behandling med fagligheden i fokus

 

Tandlægerne Nørregade 19 er en hyggelig og moderne tandklinik i Aalborg. Her møder du et erfarent, engageret og imødekommende team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle arbejder målrettet for at sikre dig den bedste tandsundhed – uanset om du blot skal have renset tænder, eller om du skal igennem en behandling med kroner.

 

Klinikken i Aalborg er forsynet med det nyeste udstyr for at kunne garantere, at vi altid kan levere en tidssvarende og smertefri behandling. Vi vægter fagligheden og kvaliteten i vores arbejde højt, og vi tilstræber, at vores patienter skal føle sig trygge og velinformerede, når de besøger vores klinik.

 

Hvis du har spørgsmål til behandling med kroner, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig og til at byde dig velkommen i de lyse og hyggelige lokaler i hjertet af Aalborg.