Broer med naturligt udseende

Broer er kunstige tænder, som skal erstatte manglende tænder. De består af et mellemled, der skal dække mellemrummet, hvor tænderne mangler, og to “bropiller”, som er kroner, vi cementerer på nabotænderne for at holde broen på plads. Broer kan erstatte op til 14 manglende tænder.

 

Der er flere fordele ved broer. Blandt andet at de:

 

  • Har et flot naturligt udseende
  • Har en lang holdbarhed
  • Bevarer din tyggefunktion

Behandling med broer i klinikken i Aalborg

 

Hos Tandlægerne Nørregade 19 i Aalborg er grundig dialog en vigtig del af vores værdisæt, og ethvert behandlingsforløb med broer vil ligeledes tage afsæt i en samtale med dig, så du får fuldt overblik over behandlingen på forhånd. Derfor påbegynder vi heller ikke en brobehandling, før vi i fællesskab har vurderet, at det er den rette løsning.

 

Selve behandlingen starter med, at vi lægger en mild lokalbedøvelse. Herefter tilsliber vi nabotænderne, så der er plads til den endelige løsning. Bagefter tager vi et aftryk af de præparerede tænder, der bliver sendt til en tandtekniker, som specialfremstiller en tandbro. I mellemtiden monterer vi en midlertidig bro på dine tænder.

 

Når tandteknikeren har fremstillet broen, vender du tilbage til klinikken. Her justerer og tilpasser vi for at sikre os, at du er tilfreds med pasform og bidfunktion. Til sidst cementerer vi broen, og den vil være klar til brug. Det kan dog være nødvendigt at besøge os flere gange inden den endelige cementering for at sikre at broen er behagelig og velfungerende.

Vedligeholdelse af tandbroer

 

Med sunde spisevaner og god mundhygiejne kan tandbroer holde i mange år, sommetider resten af livet, og broer skal derfor vedligeholdes på samme måde som dine naturlige tænder. I vores klinik i Aalborg er vejledning en integreret del af vores arbejde, og derfor vil vi naturligvis også sørge for at informere dig grundigt efter behandling med broer, så resultatet holder længst muligt.

 

I klinikken har vi vores patienters velbefindende i fokus, og vi vil ligeledes altid udføre behandlingen i dit tempo og tage de hensyn, som du har behov for. Vi har god erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og du vil blive mødt af et forstående og kyndigt personale med stor erfaring indenfor deres felt.

 

Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til klinikken eller behandling med broer. Vi giver os gerne tid til at forklare på forhånd, så du kan føle dig tryg ved dit besøg i vores tandklinik i Aalborg.