Tandlæge syd for Nørresundby

Vi kan se, at du leder efter en tandlæge i Nørresundby, og vi kunne derfor godt tænke os, at tilbyde vores ekspertise og erfaring. Vores klinik er blot 10 minutters kørsel fra Nørresundby. Vores klinik ligger nemlig på Nørregade 19, 9000 Aalborg.

Vi tager os af de fleste smertefri tandbehandlinger

 

Vi kan hjælpe dig med langt de fleste tandproblemer og vi gør dig smertefri hurtigt igen. Du kan herunder få et overblik over de behandlinger vi kan hjælpe dig med.

 

  • Almindelig tandrensning: Har du blot brug for et rutinetjek af dine tænder? Her får du fjernet tandsten og bakterier.
  • Visdomstænder: Har du problemer med én eller flere visdomstænder? Så lad os undersøge dem nærmere og gøre dig smertefri igen.
  • Rodbehandling: Har du stærke smerter i tænderne? Så kan det være, at du har brug for en rodbehandling.

 

Læs mere om vores mange tandbehandlinger øverst på siden under “Behandlinger“.

Du er i trygge hænder

 

Vores vision og mål er, at sikre vores patienters tandsundhed og helbred. Vi sikrer bedst din sundhed og tænder, ved at være konstant opdaterede inden for vores felt. Derfor sørger alle vores medarbejdere altid for løbende at holde sig opdaterede med den nyeste viden. Derved kan vi altid give dig det bedste svar og løsningsforslag.

 

Samtidig er vi også opmærksomme på, at patienter er forskellige og ligeså deres krav og behov. Nogle synes eksempelvis, at det er ubehageligt at gå til tandlægen. Andre er utrygge ved at blive “boret”. Vi er alle forskellige, og i vores klinik nær Nørresundby, gør vi vores bedste for at give alle vores patienter en behagelig og rar oplevelse hos tandlægen.

 

Du er i fokus på vores tandklinik

 

  • Omsorg for dig og dine behov
  • Højt fagligt niveau hos vores personale
  • Kosmetisk tandbehandling
  • Ordentlig information om din behandling
  • Grundig gennemgang af dine tænder før behandling

 

Vi har derfor altid tæt dialog med dig gennem hele forløbet. Herigennem sikrer vi os, at du kan føle dig tryg fra start til slut.

Akut tandlæge nær Nørresundby

 

Har du smerter i munden og i tænderne så tøv ikke med at kontakte os. Gå ikke med smerterne – de kan godt dulmes med smertestillende medicin, men det er kun behandling af symptomer. Årsagen til en tandpine går ikke væk ved smertestillende medicin alene, og du gør dig selv en bjørnetjeneste, hvis du ikke besøger tandlægen ved smerter.

 

Udskyd ikke dit tandlægebesøg

 

Tandpine dækker over mange forskellige ting, der kan være galt, og man kan ikke lede den direkte hen til en enkelt lidelse. Selv om det mest almindelige er karies angreb, der har lavet et hul i en af dine tænder. Uden behandling vil et hul kun blive værre og værre, og fra kun at kræve en lakering kan det gå til et smertefuldt og dybt hul, der til sidst kræver en rodbehandling.

 

Det er langt fra gratis at gå til tandlægen, med ved at udsætte dine regelmæssige besøg, kan du gøre dit tandlægebesøg unødigt dyrt. Hvis du får foretaget et tandeftersyn hos tandlægen med jævne mellemrum, vil du opleve, at det som regel vil være hurtigt overstået, at vi vil fange mindre problemer med tænder og tandkød i opløbet, og at dine tandlægeregninger vil holde sig i den lavere prisende.

 

Søger du en tandlæge tæt på Nørresundby, vil vi meget gerne byde dig velkommen i vores tandklinik. Du kan være sikker på, at vi vil yde vores bedste for at sikre dig sunde tænder og tandkød.

 

Lider du af akutte tandsmerter, anbefaler vi dig, at du ringer til os, så vi kan give dig en akut tid i klinikken. Har du brug for at få en tid til et eftersyn eller andet, så hører vi også gerne fra dig!