Gule tænder – hjælp!

Har du gule tænder? Og drømmer du om at få et hvidere smil? Hyppig tandbørstning er desværre ikke altid nok til at gardere sig mod gule tænder. Nogle mennesker er genetisk disponerede for gule tænder, og således kan god mundhygiejne ikke forebygge det gule udtryk. Derudover er det også en naturlig proces, at tænderne bliver mere gullige eller grå i takt med alderen.

For de fleste mennesker gælder det dog, at gule tænder skyldes, at indtag af visse mad- og drikkevarer har sat sine spor på tænderne. Uanset hvad årsagen måtte være til, at du har gule tænder, kan vi hos Tandlægerne Nørregade 19 hjælpe dig med at få et hvidere tandsæt.

Vejen til hvidere tænder: Tandblegning

Hvis du har gule tænder og søger hjælp til at ændre dine tænders farvemæssige udtryk, kan vi tilbyde dig tandblegning.

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som både effektivt og skånsomt ændrer farvesammensætningen i tændernes emalje. Dette er vejen til at slippe af med gule tænder og i stedet blive mere tilfreds med tændernes udseende.

Sådan kommer du i gang med tandblegning

Inden du kan få bleget dine tænder, foretager vi en grundig undersøgelse af din mund og dit tandsæt. Er dine tænder sunde og stærke, vil tandblegning ikke være skadeligt for dine tænder, og derfor forsikrer vi os gennem denne indledende undersøgelse for, at i forvejen svækkede tænder ikke svækkes yderligere gennem blegning.

Vurderer vi, at dine tænder egner sig til blegning, vil vi fremstille en personlig blegeskinne, som du skal gå med i en aftalt periode. Dine gule tænder får her hjælp til at blive hvidere, når en blegegel påføres skinnen.

Hør mere om gule tænder og hjælp hertil

Tænders udseende er en vigtig del for både vores selvtillid og det førstehåndsindtryk andre får, når de møder os. Derfor oplever vi også, at mange mennesker med gule tænder søger hjælp hos os.

Hvis også du kunne tænke dig at få tandblegning er du velkommen til at kontakte os – så finder vi hurtigt en tid til dig.