De bedste tandlæger i Aalborg

Hvis du leder efter gode tandlæger i Aalborg, så er du komme til rette sted! I vores hyggelige klinik i Aalborg står vi altid klar til at byde sig velkommen.

Tandbehandlinger skal være smertefri

 

Hos Tandlægerne i Nørregade 19 hjælper vi dig af med tandsmerter og problemer, og i vores klinik står vores professionelle og kompetente personale klar til at hjælpe dig af med netop dine tandsmerter og problemer. Vi arbejder altid mod, at gøre dig smertefri så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Vi tager os bl.a. af opgaver som fx:

 

  • Tandrensning: Hvis du blot har behov for at få foretaget et rutinetjek af dine tænder, så kan du hos os få fjernet tandsten og andre bakterier nemt hos os.
  • Problemer med visdomstænder:
  • Problemer med visomstænder kan ramme os alle. Hvis du oplever gener og anden ubehag i dine visdomstænder, så lad os hjælpe dig med at blive dine smerter kvit.
  • Rodbehandlinger: Hvis du går og døjer med svære smerter i dine tænder, så kan en rodbehandling højest sandsynligt hjælpe dig af med dine tandsmerter.

Tryghed i højsædet

 

Hos Tandlægerne Nørregade 19 holder vi os altid opdaterede med den nyeste viden indenfor vores branche. Det betyder for vores kunder og patienter, at vi altid kan behandle med største viden og kompetence. På den måde får du som patient hos os sublim behandling, og yderst kvalificeret rådgivning i forhold til plejen af dine tænder.

 

I vores klinik har plads til alle, og vi opmærksomme på alle vores patienters individuelle behov. Det betyder også, at vi har en del patienter med tandlægeskræk. Vi behandler disse patienter med yderste form for nænsomhed, og sørger altid for at informere patienterne om hvad en eventuel behandling hos vil indeholde. På den måde ved patienter med tandlægeskræk altid hvad der skal ske i behandlingsforløbet, og bliver altså ikke overrasket negativt.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.